El duet, format per dos músics excepcionals i únics, van tenir la necessitat d’afegir una corda més als seus instruments ampliant la seva expressivitat amb sons més greus amb el violí de 5 cordes i facilitar sons més orquestrals amb la guitarra de 7 cordes.

RECANÇONEM el cançoner popular

El duet, format per un violí de 5 cordes i una guitarra de 7 cordes, presenta un repertori d’arrel popular amb un segell propi, atrevit i embriagador.

RECANÇONEM és un projecte basat en el Cançoner Popular Català, el recull modernista de temes de la tradició oral del territori català publicat fa més de 100 anys: cançons que viatgen d’Orient a Occident i parlen de donzelles, bandolers, amors, venjances…que els dos músics reinterpreten, explicant-les i contextualitzant-les durant el concert.

download-file-files-pdf-icon-arancione_2 

Descarrega aquí el dossier fent clic a la icona

 

 

 

 

UNA CORDA MÉS

El repertori del concert UNA CORDA MÉS engloba músiques del Brasil, tangos de Piazzolla, d’Irlanda passant per temes populars d’Europa de l’Est i música Catalana d’arrel.

Peces tradicionals que caminen amb segell propi, atrevit, amb so càlid i avellutat, girs rítmics inesperats de gran intensitat; sovint energètics o calmats amb colors de somni que se’ns emporta i crea moments molt especials.

Els músics condueixen el repertori contextualitzant-lo amb anècdotes i breus intervencions.

Un violí amb profunditat que ens abraça amb calidesa, sinceritat i transparència emotiva més una guitarra de fluïdesa virtuosa, que canta les melodies i les acompanya amb solidesa i elegància.

Amb inspiració recíproca, els dos intèrprets es retroalimenten un a l’altre amb mirades còmplices i esclats de somriures demostrant una simbiosis excel·lent.

download-file-files-pdf-icon-arancione_2 

Descarrega aquí el dossier fent clic a la icona